Základní popis

Společnost BK – INVESTIS byla založena v roce 1994 panem Ing. Václavem Brunátem a panem Karlem Kölblem. Zpočátku společnost sídlila na Bílé Hoře v Plzni.
Pracovní činnost společnosti byla zaměřená na zemní práce, výkopové práce, realizace kanalizací nejen výkopovou technikou, ale i razící technikou v několikametrových hloubkách. V devadesátých letech společnost pracovala na opravě hradu Rabí a Švihov a také na zámku Bečov nad Teplou.
V roce 1997 se společnost přestěhovala do nově vybudovaného objektu v ulici Pod Všemi svatými 83 v Plzni, kde sídlí dodnes. V roce 2013 se stal jednatelem firmy Václav Brunát ml.
Společnost BK – INVESTIS je držitelem Zlatého certifikátu Pro integrovaný systém řízení v souladu s požadavky: QMS – ČSN EN ISO 9001 : 2009, EMS – ČSN EN ISO 14001 : 2005, SM BOZP – ČSN OHSAS 18001 : 2008.
Mezi největší realizované akce patří rekonstrukce kanalizace u Divadla J. K. Tyla v Plzni, která byla prováděna razící technikou, rekonstrukce kanalizace v ulici Terezie Brzkové a obnova vodovodu v ulici Nepomucká v Plzni. Společnost provádí údržbu         a opravy v Plzeňském historickém podzemí.
Od roku 2012 je společnost BK – INVESTIS partnerem fotbalového klubu  Viktoria Plzeň.